Moeiteloze integratie van order to cash met kredietinformatiesysteem van Creditsafe bij Cloud 9 Group

30 APRIL 2015, DEN HAAG
Samenvatting
Cloud 9 Group, specialist in web-based order to cash oplossingen, is een samenwerking aangegaan met de kredietinformatieverstrekker Creditsafe.

Maurice Corver van Cloud 9 Group: ‘Door de samenwerking met Creditsafe kunnen wij onze klanten accurate kredietinformatie bieden. Informatie is een belangrijk onderdeel van het order to cash proces en creditmanagement. Doordat het opvragen volledig geïntegreerd is in ons eigen platform is het opvragen van uitgebreide kredietinformatie door onze gebruikers nu in een handomdraai gebeurd.’

Ook Danny van Os de Man van Creditsafe is enthousiast over de samenwerking. ‘De producten van Cloud 9 Group zijn uitstekende oplossingen voor organisaties van elke aard of omvang. Door de eenvoudige manier waarop het wordt gepresenteerd is het zeer toegankelijk. Daarnaast is het een uiterst gebruiksvriendelijke tool die kostentechnisch gezien zeer aantrekkelijk is. Door de geautomatiseerde aansluiting met onze database gaat er geen kostbare tijd verloren en is het dus onnodig om risico te nemen bij het zaken doen met een nieuwe klant.’

Cloud 9 Group is een enthousiaste groep dataspecialisten met een financiële achtergrond. Hierdoor weet Cloud9 als geen ander met welke administratieve uitdagingen bedrijven dagelijks worden geconfronteerd. De dataspecialisten van Cloud9 hebben al deze uitdagingen voor u geautomatiseerd waardoor elke onderneming veel tijd, energie en geld kan besparen. Met de producten van Cloud9 worden alle aspecten van uw order to cash management een fluitje van een cent.

Creditsafe is een aanbieder van krediet- en bedrijfsinformatie en helpt bedrijven met deze informatie, oplossingen en advies zichzelf te beschermen tegen risico´s en om groei te realiseren. Vanuit het kantoor in Den Haag ondersteunen ruim 70 medewerkers met veel passie ondernemers, credit & riskmanagers en sales professionals. De kracht zit in het overzichtelijk en duidelijk aanbieden. Beginnende gebruikers kunnen direct aan de slag en credit professionals krijgen alles wat ze nodig hebben. Creditsafe werkt zonder eenheden of modules en voor vaste lage prijzen, dus geen vervelende naheffingen of onverwachte rekeningen achteraf.

Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Creditsafe

Creditsafe Nederland B.V. is onderdeel van Creditsafe Group. De Creditsafe Group is een privately owned en onafhankelijke groep van bedrijven die actuele bedrijfsinformatie leveren.


Creditsafe is gestart in Noorwegen in oktober 1997 met het idee om via de telefoon kredietinformatie aan het MKB te bieden. De informatie wordt vervolgens via het internet geleverd. Creditsafe kreeg snel voet aan de grond en nu zijn al meer dan 55.000 bedrijven in Europa klant. Ze profiteren van de innovatieve producten op het gebied van kredietinformatie en sales- en marketinginformatie. De rapporten kunnen iedere seconde worden gedownload.

Creditsafe heeft nu vestigingen in Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Ierland, Duitsland, de Benelux en de Verenigde Staten. De Groep heeft nu meer dan 500 mensen in dienst en blijft zijn activiteiten uitbreiden. Het bedrijf heeft de ambitie om ’s werelds leidende aanbieder te worden van online bedrijfsinformatie.

Creditsafe heeft afgelopen jaar als groep meer dan 40 miljoen bedrijfs- en kredietrapporten geleverd in Europa.