Online kredietinformatie Creditsafe beschikbaar in oplossing Credit Tools

Credit Tools en Creditsafe gaan samenwerking aan

Onlangs zijn Credit Tools en Creditsafe een samenwerking aangegaan. Zij realiseren hiermee een koppeling van en naar de data-integratie en beschikbaarheid van online kredietinformatie van Creditsafe in de softwareoplossing CreditManager van Credit Tools.

Creditsafe helpt bedrijven met informatie, oplossingen en advies op het gebied van credit management. Zij doet dit door online bedrijfskredietinformatie aan te bieden via onder andere Creditsafe API. Deze oplossing biedt data waarmee creditmanagement-afdelingen hun eigen gegevens kunnen verrijken of verifiëren. Bijvoorbeeld door het toevoegen van contactpersonen en kredietscores en –limieten en/of het controleren van beslissingsbevoegdheden.

“Wij willen blijvend bijdragen aan de optimalisatie van creditmanagement-processen bij onze klanten. Het voortdurend innoveren van onze software-oplossingen is daarvan een logisch gevolg. Onderdeel daarvan is de koppeling met Creditsafe in de nieuwste release van CreditManager. Zo blijven wij waarde toevoegen voor onze klant„ Pim van der Hagen, CEO Credit Tools
“Een groot aantal van onze klanten werkt met oplossingen van Credit Tools. Voor ons is het juist daarom van belang een koppeling te maken met deze software. Zo dragen we bij aan het gebruikersgemak en de tevredenheid van onze klanten.„ Danny van Os de Man, Data-Integratie Manager bij Creditsafe Nederland
Download PDF
Download PDF
Over Creditsafe

Creditsafe Nederland B.V. is onderdeel van Creditsafe Group. De Creditsafe Group is een privately owned en onafhankelijke groep van bedrijven die actuele bedrijfsinformatie leveren.


Creditsafe is gestart in Noorwegen in oktober 1997 met het idee om via de telefoon kredietinformatie aan het MKB te bieden. De informatie wordt vervolgens via het internet geleverd. Creditsafe kreeg snel voet aan de grond en nu zijn al meer dan 55.000 bedrijven in Europa klant. Ze profiteren van de innovatieve producten op het gebied van kredietinformatie en sales- en marketinginformatie. De rapporten kunnen iedere seconde worden gedownload.

Creditsafe heeft nu vestigingen in Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Ierland, Duitsland, de Benelux en de Verenigde Staten. De Groep heeft nu meer dan 500 mensen in dienst en blijft zijn activiteiten uitbreiden. Het bedrijf heeft de ambitie om ’s werelds leidende aanbieder te worden van online bedrijfsinformatie.

Creditsafe heeft afgelopen jaar als groep meer dan 40 miljoen bedrijfs- en kredietrapporten geleverd in Europa.