Vanuit Exact Online rechtstreeks toegang tot bedrijfs- en kredietrapporten 

Creditsafe introduceert koppeling voor Exact Online

Creditsafe, online aanbieder van bedrijf- en kredietrapporten, introduceert de Creditsafe Connector, een koppeling in bedrijfssoftware Exact Online voor de integratie van krediet-, financiële en contactinformatie. Met de Creditsafe integratie voor Exact Online krijgen bedrijven toegang tot krediet- en bedrijfsinformatie over meer dan 120 miljoen bedrijven wereldwijd.

Real-time krediet informatie in Exact Online 

Met de Creditsafe connector kunnen bedrijven rechtstreeks vanuit Exact Online bedrijfsgegevens en kredietinformatie importeren. Zij kunnen zo eenvoudig contactgegevens en kredietinformatie van leveranciers en klanten toevoegen of actualiseren. Alle Creditsafe rapportages zijn beschikbaar in Exact Online waardoor het niet meer nodig is om apart in te loggen op de Creditsafe website, wat tijd bespaart.

“Bedrijven kunnen kredietrisico’s terugdringen door kredietinformatie te integreren en actueel te houden in hun administratie. Omdat dit veel tijd kost, hebben we een oplossing ontwikkeld waarmee bedrijven in de veelgebruikte bedrijfssoftware Exact Online rechtstreeks toegang krijgen tot bedrijfs- en kredietrapporten. Dit bespaart kosten en beperkt het risico op wanbetalingen of het niet leveren van reeds betaalde diensten of producten.„ Danny van Os de Man, Data-Integratie Manager van Creditsafe Nederland
Download PDF
Download PDF
Over Creditsafe

Creditsafe Nederland B.V. is onderdeel van Creditsafe Group. De Creditsafe Group is een privately owned en onafhankelijke groep van bedrijven die actuele bedrijfsinformatie leveren.


Creditsafe is gestart in Noorwegen in oktober 1997 met het idee om via de telefoon kredietinformatie aan het MKB te bieden. De informatie wordt vervolgens via het internet geleverd. Creditsafe kreeg snel voet aan de grond en nu zijn al meer dan 55.000 bedrijven in Europa klant. Ze profiteren van de innovatieve producten op het gebied van kredietinformatie en sales- en marketinginformatie. De rapporten kunnen iedere seconde worden gedownload.

Creditsafe heeft nu vestigingen in Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Ierland, Duitsland, de Benelux en de Verenigde Staten. De Groep heeft nu meer dan 500 mensen in dienst en blijft zijn activiteiten uitbreiden. Het bedrijf heeft de ambitie om ’s werelds leidende aanbieder te worden van online bedrijfsinformatie.

Creditsafe heeft afgelopen jaar als groep meer dan 40 miljoen bedrijfs- en kredietrapporten geleverd in Europa.