Onbeperkt KvK uittreksels voor vast tarief

Creditsafe, online aanbieder van bedrijf- en kredietrapporten, introduceert een nieuw abonnement met onbeperkte toegang tot uittreksels van de Kamer van Koophandel (KvK). Creditsafe zet met de nieuwe dienst hun beproefde strategie voort waarin bedrijfsinformatie in abonnementsvorm wordt aangeboden. Dat betekent in dit geval dat bedrijven ongelimiteerd KvK uittreksels kunnen opvragen tegen een vast jaarlijks tarief.

Abonnement voor KvK uittreksels

De levering van rapporten op abonnementsbasis is niet nieuw voor Creditsafe: acht jaar geleden bracht het bedrijf in Nederland een revolutie teweeg met de levering van onbeperkte kredietinformatie in een online abonnementsvorm. Sindsdien is Creditsafe uitgegroeid tot de meest gebruikte leverancier van bedrijf- en kredietrapporten in Nederland.

Rachid Ennadre, Sales Director bij Creditsafe, licht toe: “Met het aanbieden van KvK uittreksels op abonnementsbasis breiden we onze dienstverlening verder uit. Via een online portal kan eenvoudig en direct informatie worden opgevraagd uit het handelsregister. Bedrijven die vaak informatie opvragen bij de KvK, kunnen op deze manier veel tijd en geld besparen.”

Grootverbruikers bedrijfsdata

Het onbeperkte aanbod van KvK uittreksels is met name interessant voor grootverbruikers van bedrijfsdata, zoals boekhouder- en accountancykantoren, belastingadviseurs, makelaars, leasebedrijven, notarissen en advocaten. Deze en soortgelijke dienstverleners zijn wettelijk verplicht om een bewijs van inschrijving van hun cliënten vast te leggen in het cliëntendossier. Met een abonnement op KvK uittreksels kunnen de dienstverleners hun service uitbreiden door de identificatieverplichting op zich te nemen.

Ter introductie van de nieuwe dienst biedt Creditsafe tijdelijk pakketten aan van 100, 250, 500 en 1000 KvK uittreksels, tegen een scherp tarief.

“Met het aanbieden van KvK uittreksels op abonnementsbasis breiden we onze dienstverlening verder uit. Via een online portal kan eenvoudig en direct informatie worden opgevraagd uit het handelsregister. Bedrijven die vaak informatie opvragen bij de KvK, kunnen op deze manier veel tijd en geld besparen.„ Rachid Ennadre, Sales Director bij Creditsafe
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Creditsafe

Creditsafe Nederland B.V. is onderdeel van Creditsafe Group. De Creditsafe Group is een privately owned en onafhankelijke groep van bedrijven die actuele bedrijfsinformatie leveren.


Creditsafe is gestart in Noorwegen in oktober 1997 met het idee om via de telefoon kredietinformatie aan het MKB te bieden. De informatie wordt vervolgens via het internet geleverd. Creditsafe kreeg snel voet aan de grond en nu zijn al meer dan 55.000 bedrijven in Europa klant. Ze profiteren van de innovatieve producten op het gebied van kredietinformatie en sales- en marketinginformatie. De rapporten kunnen iedere seconde worden gedownload.

Creditsafe heeft nu vestigingen in Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Ierland, Duitsland, de Benelux en de Verenigde Staten. De Groep heeft nu meer dan 500 mensen in dienst en blijft zijn activiteiten uitbreiden. Het bedrijf heeft de ambitie om ’s werelds leidende aanbieder te worden van online bedrijfsinformatie.

Creditsafe heeft afgelopen jaar als groep meer dan 40 miljoen bedrijfs- en kredietrapporten geleverd in Europa.