Creditsafe breidt diensten uit met 10 nieuwe landen

Internationale kredietrapporten nu ook uit Rusland, India en Zuid-Korea

Den Haag, 21 april 2016 – Creditsafe, online aanbieder van bedrijfs- en kredietrapporten, breidt vandaag haar dienstenpakket uit met 10 nieuwe landen. Naast de huidige 41 landen kunnen nu ook bedrijfs- en kredietrapporten worden opgevraagd voor Australië, Bangladesh, India, Mexico, Nepal, Pakistan, Rusland, Sri Lanka, Taiwan en Zuid Korea.

205200 internationalmap2016 396b08 original 1461163344

40 miljoen extra rapporten

Inmiddels gebruiken 200.000 creditmanagers, verspreid over 200 landen, dagelijks de Creditsafe database bij het maken van beslissingen op gebied van internationaal zaken doen. Met de toevoeging van de 10 nieuwe landen beschikt de database over 40 miljoen extra bedrijfs- en kredietrapporten. Om de in totaal ruim 190 miljoen rapporten up-to-date te houden worden meer dan 200 bronnen gebruikt.

Rachid Ennadre, Managing Director bij Creditsafe, licht toe: “Veel succesvolle organisaties zijn groot geworden door over de landsgrenzen heen te kijken en nieuwe afzetmarkten te creëren in het buitenland. Internationaal ondernemen biedt enorm veel kansen, maar betekent ook dat bedrijven zaken doen met onbekende partijen en vooraf risicoanalyses willen maken. We merken dat onze klanten in steeds meer landen actief zijn en zijn daarom trots dat we nu bedrijfs- en kredietinformatie kunnen leveren van organisaties in meer dan 50 landen.”

Download PDF
Download PDF
Over Creditsafe

Creditsafe Nederland B.V. is onderdeel van Creditsafe Group. De Creditsafe Group is een privately owned en onafhankelijke groep van bedrijven die actuele bedrijfsinformatie leveren.


Creditsafe is gestart in Noorwegen in oktober 1997 met het idee om via de telefoon kredietinformatie aan het MKB te bieden. De informatie wordt vervolgens via het internet geleverd. Creditsafe kreeg snel voet aan de grond en nu zijn al meer dan 55.000 bedrijven in Europa klant. Ze profiteren van de innovatieve producten op het gebied van kredietinformatie en sales- en marketinginformatie. De rapporten kunnen iedere seconde worden gedownload.

Creditsafe heeft nu vestigingen in Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Ierland, Duitsland, de Benelux en de Verenigde Staten. De Groep heeft nu meer dan 500 mensen in dienst en blijft zijn activiteiten uitbreiden. Het bedrijf heeft de ambitie om ’s werelds leidende aanbieder te worden van online bedrijfsinformatie.

Creditsafe heeft afgelopen jaar als groep meer dan 40 miljoen bedrijfs- en kredietrapporten geleverd in Europa.