Reinout Oerlemans in top 10 meest opgezochte directeuren van Nederland

Kredietwaardigheid van Koninklijke BAM Groep wordt het meest opgevraagd

09 FEBRUARI 2012, DEN HAAG
Samenvatting
Uit onderzoek van Creditsafe, online aanbieder van bedrijfs- en kredietrapporten, blijkt dat Reinout Oerlemans, directeur van Eyeworks, in de top tien meest opgezochte directeuren van Nederland staat. Verder blijkt dat bouwbedrijven in 2011 hoog scoren in de lijst van meest opgezochte bedrijven. Bouwbedrijf Koninklijke BAM Groep N.V. voert deze lijst zelfs aan.

Bekende Nederlanders

Er staan drie BN’ers in de lijst met meest opgezochte directeuren. Reinout Oerlemans voert als directeur van Eyeworks dit drietal aan. Marco Borsato en Gerard Joling staan op een gedeelde 32e plaats als directeur van hun bedrijven.

Meest opgezochte bedrijven

Naast Koninklijke BAM Groep N.V. staan er nog acht andere bouwbedrijven in de top 50 van meest opgezochte Nederlandse bedrijven. Nederlandse bouwbedrijven verkeren de afgelopen jaren in zwaar weer. Vanwege de economische crisis worden veel bouwprojecten afgelast of uitgesteld, waardoor de inkomsten van de bouwbedrijven sterk dalen.

10% van de bedrijven in de top 50 is afgelopen jaar failliet verklaard. Uit de top 10 is de nummer 2 De Zuid Interieurbouw B.V. failliet verklaard en is de nummer 9 M&R - Diensten B.V. inmiddels opgeheven. Verder is opvallend dat Impact Retail B.V., de holding van Elektronica concern It’s, slechts op nummer 22 staat. Dit ondanks het faillissement van It’s in 2011, waarover veelvuldig in de media is geschreven.

Top 10 meest opgezochte directeuren in 2011

 1. A.G. Heisterkamp
 2. W.L. De Lange
 3. Franciscus Petrus van der Werff
 4. B.W. Rouwers
 5. Mario van der Veluten
 6. J. den Breejen
 7. Reinout Oerlemans
 8. Leo Haveman
 9. Johannes P. Husmann
 10. Wilhelmus T. Runderkamp

Top 10 meest opgezochte bedrijven in 2011

 1. Koninklijke BAM Groep N.V.
 2. De Zuid Interieurbouw B.V.
 3. Heijmans N.V.
 4. Van Wijnen Holding N.V.
 5. Storm Investments B.V.
 6. Imtech N.V.
 7. Pon Holdings B.V.
 8. Cofely Nederland N.V.
 9. M&R - Diensten B.V.
 10. Husmann Management B.V.
Documenten
Contactpersonen
Over Creditsafe

Creditsafe Nederland B.V. is onderdeel van Creditsafe Group. De Creditsafe Group is een privately owned en onafhankelijke groep van bedrijven die actuele bedrijfsinformatie leveren.


Creditsafe is gestart in Noorwegen in oktober 1997 met het idee om via de telefoon kredietinformatie aan het MKB te bieden. De informatie wordt vervolgens via het internet geleverd. Creditsafe kreeg snel voet aan de grond en nu zijn al meer dan 55.000 bedrijven in Europa klant. Ze profiteren van de innovatieve producten op het gebied van kredietinformatie en sales- en marketinginformatie. De rapporten kunnen iedere seconde worden gedownload.

Creditsafe heeft nu vestigingen in Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Ierland, Duitsland, de Benelux en de Verenigde Staten. De Groep heeft nu meer dan 500 mensen in dienst en blijft zijn activiteiten uitbreiden. Het bedrijf heeft de ambitie om ’s werelds leidende aanbieder te worden van online bedrijfsinformatie.

Creditsafe heeft afgelopen jaar als groep meer dan 40 miljoen bedrijfs- en kredietrapporten geleverd in Europa.