Kredietrapporten van 125 miljoen organisaties uit Europa en Noord-Amerika direct online beschikbaar

Creditsafe breidt online diensten verder uit van 22 naar 39 landen

17 DECEMBER 2013, DEN HAAG
Samenvatting
Creditsafe, de meest gebuikte aanbieder van online kredietrapporten in Europa, breidt haar internationale diensten verder uit van 22 naar 39 landen waardoor vanaf nu de kredietrapporten uit 39 landen direct online beschikbaar zijn. Ondernemers hebben via de deze online database van Creditsafe direct toegang tot kredietrapporten van 125 miljoen organisaties uit Europa en Noord-Amerika.

Ook het opvragen van kredietrapporten uit landen die geen deel uit maken van Creditsafe’s internationale netwerk is versneld. Creditsafe heeft een samenwerkingsverband met verschillende organisaties om bedrijfsinformatie uit deze landen beschikbaar te stellen. Doordat het opvragen van deze rapporten eenvoudiger is geworden, duurt de levering doorgaans nog maar twee tot maximaal tien dagen. Met deze nieuwe services biedt Creditsafe het grootste netwerk van internationale kredietrapporten in Nederland. Bovendien krijgen gebruikers via een jaarabonnement vrije toegang tot Creditsafe rapporten en betalen zij niet per rapport.

Landen waaruit Creditsafe direct online kredietrapporten biedt:

Albanië

België*

Bosnië en Herzegovina

Bulgarije

Canada

Denemarken

Duitsland*

Estland

Finland*

Frankrijk*

Groenland

Hongarije

Ierland*

Italië*

Kosovo

Kroatië

Letland

Liechtenstein

Litouwen

Luxemburg

Macedonië

Moldavië

Montenegro

Nederland*

Noorwegen*

Oekraïne

Oostenrijk

Polen

Portugal

Roemenië

Servië

Slowakije

Slovenië

Spanje
Tsjechië
Verenigde Staten

Verenigd Koninkrijk*

Zweden

Zwitserland

* Bedrijven uit deze landen kunt u in het Risico register laten bewaken.

Citaten
"Door de wereldwijde economische crisis is het voor onze klanten steeds belangrijker om ook internationale debiteuren zorgvuldig te monitoren en de kredietwaardigheid van zakelijke partners goed in de gaten te houden. Met deze nieuwe diensten maken we dit voor onze klanten nog eenvoudiger en hoeven zij geen onnodig risico te nemen." Andrew Harris, Managing Director Creditsafe Nederland
Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Creditsafe

Creditsafe Nederland B.V. is onderdeel van Creditsafe Group. De Creditsafe Group is een privately owned en onafhankelijke groep van bedrijven die actuele bedrijfsinformatie leveren.


Creditsafe is gestart in Noorwegen in oktober 1997 met het idee om via de telefoon kredietinformatie aan het MKB te bieden. De informatie wordt vervolgens via het internet geleverd. Creditsafe kreeg snel voet aan de grond en nu zijn al meer dan 55.000 bedrijven in Europa klant. Ze profiteren van de innovatieve producten op het gebied van kredietinformatie en sales- en marketinginformatie. De rapporten kunnen iedere seconde worden gedownload.

Creditsafe heeft nu vestigingen in Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Ierland, Duitsland, de Benelux en de Verenigde Staten. De Groep heeft nu meer dan 500 mensen in dienst en blijft zijn activiteiten uitbreiden. Het bedrijf heeft de ambitie om ’s werelds leidende aanbieder te worden van online bedrijfsinformatie.

Creditsafe heeft afgelopen jaar als groep meer dan 40 miljoen bedrijfs- en kredietrapporten geleverd in Europa.