Innovatieve Internationale Credit Check met Creditsafe International Insight

3D Ledger Internationaal biedt toegang tot betalingservaringen over 100 miljoen bedrijven

22 SEPTEMBER 2014, DEN HAAG
Samenvatting
Creditsafe, 's werelds grootste leverancier van bedrijfsinformatie, introduceert International Insight voor dagelijkse scherpe analyses van de betalingsgegevens van internationale klanten waardoor het risico afneemt dat uitstaande facturen niet worden betaald. 3D Ledger Internationaal biedt direct toegang tot betalingservaringen van organisaties over 100 miljoen bedrijven uit twaalf landen* en de database met betalingsgegevens wordt steeds groter naarmate meer gebruikers ervoor kiezen betalingsgegevens van klanten te delen. Bedrijven uit Europa en de Verenigde Staten delen hun eigen betalingsgegevens van klanten en hierdoor hebben organisaties het meest actuele beeld van de kredietwaardigheid en betalingsgedrag van hun debiteuren.
  • International Insight bestaat uit de volgende drie componenten: 3D Ledger Internationaal, Prospects Internationaal en Dataclean Internationaal
  • 3D Ledger Internationaal biedt direct toegang tot betalingservaringen over 100 miljoen bedrijven uit twaalf landen
  • Prospects Internationaal helpt bij het vinden van kredietwaardige prospects
  • Dataclean Internationaal voor het efficiënt opschonen van het internationale klantenbestand

Andrew Harris, Managing Director Creditsafe Nederland: “De economie trekt wereldwijd aan en dat betekent dat er voor ondernemers weer veel nieuwe kansen liggen over de Nederlandse grenzen. Het is daarom van belang dat organisaties hun wereldwijde debiteurenmanagement op orde hebben. Creditsafe’s 3D Ledger Internationaal neemt uw gegevens en combineert deze met onze eigen risicomanagement gegevens en de gegevens van onze internationale klanten. In onze tool brengen wij vervolgens dagelijks uw risico’s op een overzichtelijke en interactieve manier in kaart. Zo ontstaat een wereldwijd interactief platform met betalingservaringen.”

International Insight helpt niet alleen de risico’s te beheren van het huidige debiteuren portfolio. Dankzij Prospects Internationaal kunnen organisaties nu ook eenvoudiger internationale kredietwaardige prospects vinden en ontstaat inzicht in welke markten en industrieën kansen zijn. Dit biedt mogelijkheden om de effectiviteit van internationale marketing- en verkoopactiviteiten verder te verhogen. Het derde voordeel van International Insight is dat het opschonen van internationale klantenbestanden zeer eenvoudig is via Dataclean Internationaal.

Andrew Harris vervolgt: “Het is vaak al moeilijk en tijdrovend genoeg om te zorgen dat de binnenlandse klantengegevens up to date zijn, laat staan wanneer een groot deel van uw relaties door heel Europa zitten. Met Dataclean Internationaal blijven klantgegevens eenvoudig actueel waardoor uw bedrijf efficiënter kan werken.”

* België, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten en Zweden.

Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Creditsafe

Creditsafe Nederland B.V. is onderdeel van Creditsafe Group. De Creditsafe Group is een privately owned en onafhankelijke groep van bedrijven die actuele bedrijfsinformatie leveren.


Creditsafe is gestart in Noorwegen in oktober 1997 met het idee om via de telefoon kredietinformatie aan het MKB te bieden. De informatie wordt vervolgens via het internet geleverd. Creditsafe kreeg snel voet aan de grond en nu zijn al meer dan 55.000 bedrijven in Europa klant. Ze profiteren van de innovatieve producten op het gebied van kredietinformatie en sales- en marketinginformatie. De rapporten kunnen iedere seconde worden gedownload.

Creditsafe heeft nu vestigingen in Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Ierland, Duitsland, de Benelux en de Verenigde Staten. De Groep heeft nu meer dan 500 mensen in dienst en blijft zijn activiteiten uitbreiden. Het bedrijf heeft de ambitie om ’s werelds leidende aanbieder te worden van online bedrijfsinformatie.

Creditsafe heeft afgelopen jaar als groep meer dan 40 miljoen bedrijfs- en kredietrapporten geleverd in Europa.